O nás

Základom kvalitnej elektroinštalácie , úspory financií a tiež zabráneniu chaosu pri realizácii je vypracovanie kvalitného realizačného projektu s kompletným rozpočtom – výkazom a výmerom .

V oblasti projektovania elektrických inštalácii máme mnohoročné skúsenosti ktoré prehlbujeme  už od roku 2006. Vďaka kvalitnému technickému vybaveniu a širokým vedomostiam vyhotovujeme všetky naše projekty na  profesionálnej úrovni, takže ak hľadáte profesionálov v tejto oblasti, sme tu  pre Vás.

Pomôžeme vám od začiatku  naprojektovaním vašej inštalácie až po samotnú realizáciu diela ukončením revíznou správou.

Pomôžeme vám pri podávaní žiadostí pri vybavovaní elektro prípojky alebo ju celú vrátane inžinieringu vybavíme za Vás. Taktiež Vám pomôžeme pri výbere  koncových zariadení.

V spolupráci s našimi partnermi ponúkame aj ďalšie služby ako sú : Projekty stavebnej časti architektúra , vrátane všetkých profesií a vybavenia (inžinieringu) všetkých potrebných povolení.

Potrebujete projekt elektroinštalácie , elektrickej prípojky , požiarnej a hlasovej signalizácie alebo vypracovať rozpočet výkaz – výmer?

Sme okamžite schopný pomôcť všade tam kde sú naše služby potrebné.

Alebo vôbec nemáte niekoho kto by vám zastrešil kompletnú prípravu a realizáciu elektroinštalácií? Dokončujete projekt a potrebujete revíznu správu? Kontaktujte nás a my vám obratom pošleme cenovú ponuku.

Katalógové projekty domov DEVLEV